Соопштение за јавноста: Од 01.06.2013г. започна електронско издавање на Одобренија за градење (www.gradezna-dozvola.mk) # ЈАВЕН ПОВИК за предлагање на кандидати за членови на локален младински совет на општина Долнени  # ОДЛУКИ за извршен избор на кандидати по Јавен оглас

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нова патна инфраструктура

 

Во рамките на кредитот од Светска банка, за изградба и реконструкција на локалната патна инфраструктура, во општина Долнени завршија проектите од првата фаза, која вклучуваше изградба на локалните патишта: Костинци – ж.с.Слепче и Сенокос – Мало Мраморани.

 cimg7066.jpg

Изведувач на работите беше Градежното претпријатие``ИЛИНДЕН`` од Струга.

cimg7064.jpg