Соопштение за јавноста: Од 01.06.2013г. започна електронско издавање на Одобренија за градење (www.gradezna-dozvola.mk) # ЈАВЕН ПОВИК за предлагање на кандидати за членови на локален младински совет на општина Долнени  # ОДЛУКИ за извршен избор на кандидати по Јавен оглас

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Градоначалник

bose-miloseski.jpg       Д-р БОШЕ МИЛОШЕСКИ
  • Политичка припадност: ВМРО-ДПМНЕ
  • Тел./раб.: +389(0)48 453-218

Лични податоци:

  • Роден е на 16.09.1975 година во с. Секирци, општина Долнени.
  • Основно образование завршил во ОУ „Петре Глигуроски„, с. Костинци.
  • Средно образование завршил во СМУ „Јован Калаузи„. Битола. 
  • Високо образование завршил на Медицинската академија во Софија, Република Бугарија.
  • Вработен во ПЗУ „Др. Милошески„, с. Преглово, општина Пласница.

Со Уверение под бр. 11-210/1 од 29.04.2013 година издадено од Општинската изборна комисија - Долнени се именува за Градоначалник на општина Долнени.

 

 

Прашај го Градоначалникот

 
Полињата означени со * се задолжителни!
Име и презиме*  
 
Е-маил*  
 
Прашање*