Соопштение за јавноста: Од 01.06.2013 г. започна електронско издавање на Одобренија за градење (www.gradezna-dozvola.mk)***ПОВИК за идеи за креирање на буџетот на општина Долнени за 2019г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 • Нови проекти на Градоначалникот Г-ин Џемил Ќамили

  Image

  Реализација на нови проекти од Градоначалникот Г-ин Џемил Ќамили

 • Одредување на пазарната вредност на недвижниот имот

  Image

  Пример на одредување на пазарната вредност на недвижен имот во н.м. Долнени

 • Нова патна инфраструктура во општина Долнени

  Image

  Изградени нови локални патишта: Костинци-ж.с.Слепче и Сенокос-Мало Мраморани

 • Избран нов Градоначалник

  Image

  Избран нов Градоначалник на општина Долнени

Loading...

Тендерска документација за реконструкција на улици и канал со пешачки патеки во н.м.Црнилиште

Тендер за лактофризери - упатство

Годишен план за инспекциски надзор за 2020 година

Прва награда за проектот "Најдобри практики"

 

 

Општина Долнени одвои 10.000 евра за области погодени од земјотресот во Албанија


Денес, на вонредна седница на Советот на општина Долнени, со едногласна одлука беа одвоени средства во висина од 10.000 евра за областите погодени од земјотресот што ја зафати општината Драч и населеното место Тумана во Албанија.

 


ПЛАНСКИ ПРОГРАМИ ЗА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАНОВИ

 Планска програма за Урбанистички план за село Лажани (pdf)

 Планска програма за Урбанистички план за село Роптово (pdf)

Енергетска ефикасност

1. Годишен план за ЕЕ за 2017.pdf

Б - ИСКЗ Дозволи

 Издадена Б-интегрирана еколошка дозвола - БИАНКО ХЕРАКЛЕА-Скопје

За граѓани кои има одреден вид и степен на попреченост

 

Координатор за родова еднаквост

 Решение за назначување на координатор за родова еднаквост

 

ЈАВЕН ПОВИК ЗА - ПРОГРАМА ОПШТИНСКО-КОРИСНА РАБОТА 2019